7 SEBAB KENAPA SHAKLEE SUPPLEMENT TERBAIK DI MALAYSIA

7 SEBAB KENAPA SHAKLEE SUPPLEMENT TERBAIK DI MALAYSIA

Tahukah anda shaklee telah dinobatkan sebagai Malaysia Trusted Brand Award pada tahun 2021 & 2022 dalam erti kata lain, shaklee supplements terbaik di Malaysia. 

Masyaallah... mesti lah kita semua bangga bila product yang kita amalkan merupakan supplement terbaik kan.

Justeru pemilihan supplement terbaik sangat penting untuk kesihatan dalam jangka masa yang panjang.

Alhamdulillah Elly sendiri dah amal shaklee selama 5 tahun dan juga sebagai pengedar sah shaklee yang aktif.

Winner Of GOLD AWARD

7 SEBAB KENAPA SHAKLEE SUPPLEMENT TERBAIK DI MALAYSIA


1- Shaklee sudah 100 tahun. 

Diasaskan oleh Dr Forest C Shaklee, Shaklee Corporation telah mencipta multivitamin pertama di Amerika Syarikat. Dan multivitamin ini sudah pun berusia 100 tahun. Ini membuktikan product ini telah diterima ramai


2-Shaklee product berasaskan bahan semula jadi
  • bebas kimia yang berbahaya
  • mematuhi standards keselamatan tertinggi & mesra alam
  • product bebas gluten
  • shaklee tak pernah melakukan ujian keatas haiwan


 3- Lambakkan testimoni 

Testimoni yang sangat banyak dari semua media sosial tentang hidup yang sihat dari penyakit darah tinggi, jantung, kencing manis, darah tinggi, kolestrol dan sebagainya.

Tapi paling best testimoni paling banyak adalah testimoni set kurus shaklee ramai yang dapat kesan penurunan berat badan lebih cepat.

Anda nak rasai kurus dengan set kurus shaklee pada bulan puasa ni anda boleh dapatkan info kurus di set kurus shaklee


4-Kajian Landmark 

Diketuai oleh penyelidikan pemakanan yang terkenal Dr. Gladyblock bersama University Of California Berkeley. Kajian menunjukkan bahawa mereka yang mengambil supplement shaklee mempunyai lebih banyak  biometer yang lebih sihat untuk jantung, otot dan kesihatan kognitif.


5- Product Shaklee terbukti selamat dan berkesan.

 Sebanyak 350 ujian ke atas setiap bahan botani baru untuk pencemaran yang berbahaya, racun perosak & sisa lain. Sebanyak 100,00 + jumlah ujian kualiti setiap tahun yang dilakukan oleh shaklee untuk memastikan product shaklee berkualiti.

Sebanyak lebih 300 + 3 kali ujian terhadap racun perosak dari yang diperlukan oleh Pharmacopeia Amerika Syarikat. Sekiranya bahan diuji ada racun perosak, shaklee reject terus. Shaklee memang mementingkan kualiti product untuk menjadi supplement terbaik.


6- Product Shaklee terbukti secara klinikal. 

Dr. Elizabeth Blackburn adalah pemenang hadiah Nobel dalam perubatan dan dianggap sebagai individu terpenting dalam sains telomore telah berkerjasama dengan Dr. Blackburn & terbukti bahawa menggunakan supplement shaklee untuk jangka masa yang panjang menyebabkan penurunan kadar kependekan telomore. Sebanyak 40% dikalangan orang dewasa berbanding dengan kumpulan kawalan yang sihat.


7- Syarikat Shaklee yang kukuh. 

Kredibiliti Syarikat Shaklee mengukuhkan lagi sebab kenapa shaklee supplements terbaik di Malaysia kerana lebih 65 tahun dipasaran dunia, lebih 25 tahun di Malaysia. Product yang dihasilkan selamat digunakan dan berkesan. Ada kelulusan KKM & Sijil Halal yang diiktiraf oleh Jakim.


Sekiranya anda berminat yg untuk mendapatkan supplements terbaik ini boleh terus whatsapp Elly. Elly akan guide cara makan produk yang lebih berkesan.


Ellyamali
#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023


Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SET KURUS SHAKLEE

PENGALAMAN RAMADHAN DENGAN SET PUASA SHAKLEE 1-2-3 2023

REVIEW & FEEDBACK #BLOGMEGASHAKLEE 1.0 & KENAPA NAK LAGI #BLOGMEGASHAKLEE 2.0